Nu väntar goda tider

 
Här hemma skulle jag tro att grön sparris är det vanligaste som inmundigas. Tyskarna är mer eller mindre galna i den vita varianten. Jag är i denna fråga på tysk sida. Vita primörsparrisar är så nära ett mathimmelrike man kan komma. Så lätt att tillaga och så ända-in-i-hillvitte gott.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt rätt!
Men slag under bältet.
9€ i mellan europa för tillfället.
Men vänta bara!
Annars inget ont om Peru.
Potatis, tomater...
Men den gröna sparrisen är ingen höjdare.
Ja, vad gäller vit sparris: tjock, Bitte!

2017-03-26 @ 14:14:51
Postat av: ulf (5 juli...)

F-n
Glömde namn igen!
Demens...

2017-03-26 @ 14:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0